Gazeteci ve köşe yazarı Fehmi Koru ile Dışişleri Bakanı Yardımcısı Naci Koru’nun babası Muzaffer Koru (87), Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nde kılınan cenaze namazından sonra Urla ilçesi İskele Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Baba Muzaffer Koru, bir süredir solunum yetmezliği tedavisi görüyordu. İzmir’de yıllardır esnaflık yapan Muzaffer Koru’nun cenazesine, AK Parti milletvekilleri Mehmet Tekelioğlu, Hamza Dağ, Rıfat Sait, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, RTÜK eski Başkanı Zahit Akman, Zaman Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Ünal, Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Kahraman ve basın camiası ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çelenk gönderdiği cenaze töreninde konuşan Fehmi Koru, “Babamızı kaybettiğimiz için üzgünüz. Bizim üzerimizde çok büyük etkileri olan bir insandı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi.