Gaziantep'te bir kuyumcu dükkanına giren şahıs, kuyumcuyu bıçakla yaralayıp, 15 bin TL değerinde altın çaldı. Soygun anı ise dükkanda bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, kuyumcu dükkanına giren kimliği henüz belirlenemeyen şahsın içeride oturan Vakkas Küçük’e defalarca bıçak sapladığı ve elinde bulunan çantaya altınları koymasını istediği görülüyor. Altınları alan ve gayet sakin olduğu gözlenen hırsız kuyumcu dükkanında bulunan Vakkas Küçük’e ses çıkartmaması gerektiğini söyleyerek gözlerden uzaklaşıyor. Hırsızın kuyumcudan ayrılmasının ardından ise Vakkas Küçük’ün aldığı bıçak darbeleri ile yerlerin kana bulandığı ve Küçük’ün dışarı çıkarak olayı komşu esnaflara bildirdiği gözleniyor.

Kuyumcu dükkanının sahibi ve soygunda yaralanan Vakkas Küçük’ün yeğeni Abdulkadir Küçük ise artık mallarından değil canlarından şüphe duyduklarını söyledi.

Yaklaşık 2 buçuk dakikada güpegündüz gerçekleştirilen soygun sırasında aldığı bıçak darbeleri ile yaralanan ve 15 bin liralık altını çalınan kuyumcu Vakkas Küçük’ün bir gün hastanede kaldıktan sonra evine taburcu edildiği öğrenildi. Polisin ise, güvenlik görüntülerini alarak soyguncuyu yakalama çalışmaları başlattığı bildirildi.