Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, gece kulübünde çıkan alacak kavgası kanlı bitti. Bilecik’in Osmaneli ilçesine bağlı Sarıyazı köyünün muhtarı, alacaklısı olduğu iddia edilen bir şahıs tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Olay sabaha karşı saat 05:00 sıralarında Orhangazi-İznik kara yolu üzerindeki Melekler Adası isimli gece kulübünde meydana geldi. Bilecik-Osmaneli’ye bağlı Sarıyazı köyü muhtarı Ali Yılmaz, İznik gölü sahilindeki gece kulübüne eğlenmek için gitti. Bir süre sonra gece kulübüne muhtar Yılmaz’ın alacaklısı olduğu iddia edilen Celal K. geldi. Muhtar ile bir süre gece konuştuğu ileri sürülen Celal K, daha sonra dışarı çıkarak arabasındaki pompalı tüfeği alarak yeniden gece kulübüne girerek Yılmaz’a 3 el ateş etti. Vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan muhtar için ambulans çağrıldı. Kulübe gelen sağlık ekipleri Ali Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Zanlı Celal K. cinayetin ardından aracıyla firar etti. Eğlence mekanına gelen jandarma ekipleri işletme sahipleri ve çalışanlarının ifadesine başvurdu. Ali Yılmaz’ın cesedi savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Katil zanlısı Celal K, 2 saat sonra İznik ilçesinde yakalanarak cinayet mahalline getirildi. Burada ilk ifadesi savcı tarafından alınan zanlının tüfeği çalılıklara attığı belirlendi. Suç aleti tüfek kısa sürede bulunurken, cinayetle alakalı tahkikat sürüyor.