Adana'da pazar günü kaybolduktan sonra öldürülmüş halde bulunan Gizem Akdeniz'in babası, Adli Tıp Kurumu morgunda kızını gördükten sonra yıkıldı.

6 yaşındaki Gizem Akdeniz geçtiğimiz pazar günü kaybolmuş, gece bıçakla öldürüldükten sonra yakılmış halde merkez Çukurova ilçesine bağlı Kabasakal Mahallesi Rüzgar Tepe mevkiinde bulunmuştu. Bu haberi alan baba Mustafa Akdeniz kızın otopsi için kaldırıldığı Adana Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Baba, bulunan kişinin kızı olmadığını düşünüyordu ve teşhis için morga girdi ancak cesedin kızına ait olduğunu görünce yıkıldı.

Adli Tıp'tan çıkan baba Akdeniz'i akrabaları güçlükle sakinleştirdi. Baba Akdeniz akrabalarının yardımıyla ayakta durabildi.

Bu arada cinayeti ise Akdeniz'in amcasının oğlu S.A.'nın, Akdeniz'in hemşirelikte okuyan kızı Gamze Akdeniz ile evlenmek istediği ancak baba Akdeniz'in vermediği için işlediği öğrenildi. Gamze Akdeniz de Adli Tıp Kurumu'na gelerek gözyaşlarına boğuldu.

Minik Gizem'in cenazesi otopsinin ardından evlerine götürüldü. Cenazenin, Kabasakal Mezarlığı'na götürülerek toprağa verileceği öğrenildi.