Ankara Gölbaşı Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde yapmış olduğu eş zamanlı operasyonlarda farklı olaylara karışmış 9 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre, Gölbaşı Emniyet Müdürlüğü Haziran ayı içersinde göl kenarında bulunan teknede yapılan hırsızlık, mazot hırsızlığı, inşaat malzemeleri hırsızlığı, akü hırsızlığı, işyeri hırsızlığı gibi birçok hırsızlık olayının ve geçtiğimiz günlerde bir işyerine yapılan pompalı saldırının faillerini yakalayarak adli makamlara sevk etti. Çeşitli suçlardan gözaltına alınan T.Y, N.D, E.G, R.K, E.K, H.B.Ş, M.Ç, M.K, O.A adlı 9 kişiden 7 kişisi Mahkeme tarafından tutuklanırken, H.B.Ş, M.Ç, adlı 2 kişide mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Haziran ayında bir teknede meydana gelen hırsızlık olayını açığa kavuşturan Gölbaşı Emniyet Ekipleri, şüpheli T.Y.’yi, Gölbaşı İncek mahallesinde iş makinelerinden mazot çaldığı öne sürülen şüpheliler N.D. ve E.G.’ yi, Kızılcaşar mahallesinde bir inşaattan kalıp çaldıkları iddia edilen R.K. ve E.K. ‘yı, hakkında yakalama kararı bulunan ve 11 ayrı hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından aranan ve 24 ayrı suç kaydı olduğu tespit edilen M.K. ve Cemal Gürsel Caddesi’nde meydana gelen işyerine yapılan pompalı tüfekli saldırının faili de yakalanarak mahkemeye sevk edildi.