Güngören'de, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten silahlı çatışma yaşandı.Silahlı çatışmada 4 kişi yaralandı. Çatışmada yaralananlar çevredeki en yakın hastanelere kaldırıldı.

Silahlı çatışma Güngören Güven Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde saat 21:00 sıralarında gerçekleşti.İki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlı çatışma yaşandı. Yaşan çatışma sonucu, Feyaz Demirol, Bayram Özmansur, Ümit Saral ve Meryem Mert isimli bir bayan yaralandı. Yaralılar Bakırköy Devlet, Özel Kolun ve Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı.

Olayı gören bir vatandaş çatışmayı şu şekilde anlattı " çatışmanın saat 9 sıralarında yaşandığını söyleyen vatandaş: "iki grup arasında silahlı ç.atışma meydana geldi. Silahlı çatışma sonucu 4 vatandaş yaralandı. yaralanan vatandaşlardan ikisi çatışmaya karışanlardı. Diğer ikisi ise yoldan geçen vatandaşlardı." diye konuştu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Silahlı çatışmanın yaşandığı yere gelen polis ekipleri olay yerinde güvenlik şeridi çekerek olay yerinde incelemelerde bulundu. Polis ekiplerin, olay ile ilgili inceleme ve araştırması devam ediyor.