Eskişehir’in İnönü ilçesinde önceki gün meydana gelen olayda hırsızlar tarafından darp edilen anne hayatını kaybederken, kızı ise yaşam mücadelesi veriyor. 

Olay, İnönü ilçesine bağlı Yenice Mahallesi’nde yaşanmıştı. İddialara göre, hayvan besiciliğiyle geçimlerini sağlayan anne Ülfet Ş. (86) ve emekli öğretmen olan kızı Nilüfer Ş.’nin (64) evlerinin arka camının kırık olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirmiş, ihbar sonrası olay yerine gelen polis ekipleri anne ve kızın yerde hareketsiz yattığını görmüştü. Daha sonra anne ve kızı 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmış, olay sonrasında polis ekipleri şüpheliler A.Ş. ile İ.T.’yi kardaki ayak izlerinden bulmayı başarmış, gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

ANNE HAYATINI KAYBETTİ KIZIN YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR

Durumları ağır olan anne ve kızın tedavileri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sürüyordu. Anne Ülfet Ş., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kızı Nilüfer Ş.’nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

ÇALDIKLARI 60 LİRA İLE İÇKİ ALIP TRAŞ OLMUŞLAR

Olay sırasında şüpheliler, anne ve kızı darp ettikten sonra evde buldukları 60 lirayı alarak kaçmışlar. Şüphelilerin çalmış oldukları 60 liradan içki aldıkları, kalanıyla da traş oldukları ortaya çıktı.

(Aydın Sarıoğlu / İHA)