Kırıkkale’de aracı hızlı kullandığı iddia edilen şoför ile duruma tepki gösteren komşusu arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Kırıkkale’nin Kırıkköyü Mahallesi 1104. sokakta yaşandı. İddiaya göre, Antalya’da özel bir şirkette kaynakçı olarak çalışan Turgut Mazıcı (42) haftasonunda babasının evine misafirliğe geldi. Evlerinin önünden geçerken aynı mahallede ikamet eden ve komşuları olan Neşet D. 'yoldan hızlı gidiyorsun' diyerek sözlü olarak kendisine sataştı. Kavgaya dönüşen olayda otomobilinden aşağıya inen Mazıcı ile Neşet D. kavgaya tutuştu. Daha sonra zanlı belinden çıkardığı bıçağı Mazıcı'nın karnına sapladı. Olay yerinde ağır şekilde yaralanan Mazıcı ambulansla hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Olayın şokunda olan eşi Selma, çocukları Dilara ve Belke’nin ağıtları ise yürekleri dağladı. Babaannesi ve komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan 5. sınıf öğrencisi Dilara, “Babam nerede? Babama ne oldu? Ne olur beni hastaneye götürün” şeklinde ağıtlar yaktı.

Hayatını kaybeden Turgut Mazıcı’nın ölüm haberini duyan akrabaları ve komşuları, olayın yaşandığı yere geldi. Polis olay yerinde incelemelerde bulundu.

Zanlı Neşet D. ise olaydan kısa bir süre sonra kent merkezinde emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Mazıcının cesedi ise önce Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna, daha sonra da otopsi için Adli Tıp kurumuna gönderildiği belirtildi.