Adana’da üç ayrı evin balkonundan kadın iç çamaşırı çaldığı iddia edilen sanık için 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Merkez Yüreğir ilçesinde üç evin balkonundan kadın iç çamaşırı çaldığı ileri sürülen Tuna N., 9 Eylül 2013’de polis tarafından yakalandı. Polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Tuna N., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İç çamaşırı fetişisti olduğu öğrenilen Tuna N., serbest kaldıktan sonra bir dövmeciye giderek burada cep telefonu çaldı. İş yeri sahibi yerine geldiğinde cep telefonunun olmadığını görünce durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kamerasında yaptıkları incelemelerde failin, bir önceki gün iç çamaşırı hırsızlığından adliyeye sevk olan Tuna N. olduğunu belirledi. Polis tarafından evine girerken yakalanan Tuna N.’nin üzerinden çaldığı cep telefonu çıktı. Emniyete götürülen Tuna N., sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Tuna N., çıkarıldığı mahkemede bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklanan Tuna N. ile ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, sanık hakkında, çamaşır hırsızlığıyla ilgili iddianamede 8 yıla kadar, cep telefonu hırsızlığıyla ilgili iddianamede ise 5 yıla kadar hapis cezası istedi.

Sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.