Sultanbeyli’de polise yönelik terör saldırısın sırasında yaşanan çatışmanın ortasında kalan İHA muhabiri Alper Korkmaz’ın kamerasından çıkan mermi çekirdeği, yaşananların şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi.
Sultanbeyli’de dün düzenlenen terörist saldırıda çatışmanın arasında kalan ve canını hiçe sayarak görüntü çekmeye çalışan İHA muhabiri Alper Korkmaz’ın
kamerasına mermi isabet etmişti. Cep telefonu ile görüntü çekmeyi sürdüren İHA muhabirinin kamerasından çıkan mermi çekirdeği ise görenleri hayrete düşürdü. Titizlikle açılan kameradan çıkan uzun namlulu bir silaha ait olduğu tahmin edilen mermi çekirdeği, muhabirin atlattığı tehlikeyi de bir kez daha gözler önüne serdi.
Yaşananları anlatan İHA muhabiri Korkmaz, "Saldırının ardından olay yerine ulaştık. Olay yeri inceleme ekipleri, itfaiye ekipleri çalışmaların yapıyordu. Ortam sakinleşmişti. Çalışmalar biteceği sırada teröristler tarafından tekrar polislere yönelik bir saldırı oldu. Bu sırada bizim kameramız da isabet aldı ve kullanılmaz hale geldi. O anda biz panik yaşadık. Yakınımızdaki aracın altına sığındık. Yaklaşık 15 dakikalık bir çatışma süreci yaşandı. Onun ardından biraz sakinleşince biraz daha güvenli bir bölgeye çıktık" dedi.
Kameranın içerisinde çıkan mermiyi objektiflere gösteren İHA muhabiri Korkmaz, "Kameramı açtığımızda içinden bir mermi çıktı. Bunu da incelenmek üzere emniyete yollayacağız" ifadelerini kullandı
(İHA)