Hakkari’de henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı 150 metre yükseklikteki kayalıklardan atlayarak intihar eden genç kızın kimliği belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, olay, akşam saatlerinde Hakkari-Otluca köyü yolu üzerinde bulunan Gopsi mevkiinde meydana geldi. 150 metre yükseklikte bulunan kayalıklara çıkan ve 16 yaşındaki genç kız herkesin gözü önünde kayalıklardan atlayarak intihar etmişti. Çevrede yetişenler tarafından Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılan genç kızın yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındıktan bir saat yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesini kaybetmişti.

KİMLİK BİLGİLERİNE ULAŞILDI

Kayalıklardan atlayarak intihar eden genç kızın kimliği öğretmenleri tarafından teşhis edildi. Kız öğrencinin ailesinin Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi Mezra köyünde ikamet ettiği belirtildi. 16 yaşındaki H.T’nin Hakkari Sümbül Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi olduğu ve Adile Sultan Kız Pansiyonunda kaldığı ortaya çıktı. Kız öğrencinin önceki gün saat 09.00'da Hakkari Devlet Hastanesi Nöroloji Doktorunu muayene olduğu belirtildi. Acı haberin ailesine bildirilmesi üzerine ailesi Hakkari’ye geldi. Hakkari Devlet Hastanesine morguna gelen ailesi burada gözyaşlarına hakim olamadı. Savcılık tarafından yapılan otopsi sonucunun ise daha sonra açıklanacağı ifade edilirken, intihar nedeni ise çok yönlü olarak araştırılıyor.