Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde intihar etmek isteyen bir kadın, ilk önce kendisini iple asmayı denedi, sonuç alamayınca evde bulduğu kuru sıkı silahla kafasına tek el ateş etti. Basınçtan dolayı hafif yaralanan kadın, hastaneye kaldırıldı.

Olay, Dere Mahallesi Hamam Sokak üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, 40 yaşındaki Y.B. isimli kadın, yaşadığı ailevi problemler nedeniyle intihar etmek istedi. İlk olarak Y.B.’nin, kendisini asarak intihar etmeye çalıştığı öğrenildi. Y.B. kendisini asmaya kalktığında çengelin yerinden çıkması ile bu girişiminden sonuç alamadı. Daha sonra Y.B. evde bulunan kuru sıkı olduğu öğrenilen silahla kafasına tek el ateş etti. Ancak silah kuru sıkı olduğu için Y.B. basınçtan dolayı hafif yaralandı.

Daha sonra komşuları, sesleri duyması ile birlikte polis ve ambulansa haber verdiler. 112 ekipleri Y.B.’yi, ikametinden alarak Lüleburgaz Devlet Hastanesi acil servisine götürdü. Y.B.’nin 2 buçuk yıldır M.E. adlı kişi ile nikahsız olarak yaşadığı ve bir takım sorunlar yaşadığı öğrenilirken, Y.B.‘nin ailesiyle de yaşadığı sorunlar sonrası bunalıma girerek intihara teşebbüs ettiği üzerinde duruluyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.