Beyaz perdenin en önemli yapımları arasında yer alan birbirinden farklı komedi filmi vardır. Her dakikasında eğlence dolu anların yaşandığı komedi filmleri, büyük küçük herkesin keyifli zaman geçirmesini sağlar. Tarihin en çok seyredilen 5 komedi filmini aşağıda bulabilirsiniz;

  • The Grand Budapest Hotel
  • The Truman Show
  • 3 Idiost
  • The Great Dıctator
  • Cıty Lights

Her bir yapım, kendi içerisinde özel konusuyla dikkat çeker. En çok izlenen 5 yapımı tek bir yerden incelemek için filmler.com’u ziyaret edebilirsiniz. Geniş film arşivi sayesinde pek çok izleyiciye hitap etmeyi başaran filmler.com platformunda, en çok izlenen 5 film yer alıyor. Boş vaktinizi sıkılmadan geçireceğiniz gibi komedi günü yapmak için de bu eğlenceli ve kaliteli filmlerden birini seçebilirsiniz. Uzun saatler, kahkahalı dolu anlar yaşamak için son derece başarılı sahnelere şahit olabilirsiniz.

Kahkahalı dolu anlar sunan komedi filmleri

Kaliteli sahnelerin yanı sıra komedi dolu içerikleriyle ön plana çıkan The Grand Budapest Hotel filmi 2004 Almanya ve ABD ortaklığında kurgulanan bir yapımdır. Filmin kurgusu Stefan Zweig’in notlarından esinlenerek hazırlanmıştır. Filmin başrol oyuncuları arasında ise Ralph Fiennes yer almıştır.

Bir diğer tarihin en efsane komedi filmi ise The Truman Show’dur. 1998 ABD yapımı olan The Truman Show filmi, 71. Oscar ödüllerinde En İyi Yönetmen, En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve En İyi Özgün Senaryo dallarında aday gösterilmiştir. Filmin yönetmenliği Peter Weir tarafından yapılırken senaryosu ise Andrew Niccol’un kaleminden çıkmıştır.

3 Idiost, hem eğlenceli hem de verici sahneleriyle ön plana çıkan 2009 yapımı bir Bollywood filmidir. Bollywood dünyasının en eğlenceli anlarını bir arada sunan 3 Idiost filminin yönetmenliği Rajkumar Hirani tarafından yapılırken senaryosu ise Abhijat Joshi tarafından hazırlanmıştır. Filmin başrollerinde Bolluwood filmlerinin vazgeçilmez ismi Aamir Khan yer alıyor.

Politik komedi filmi olarak sunulan The Great Dıctator filminin yönetmenliği Charlie Chaplin tarafından yapılırken, filmin başrolünde ise Paulette Goddard yer almıştır.

Charlie Chaplin’in senarist ve yönetmenliğini yaptığı Cıty Lights filminin başrollerinde de yine kendisi yer alıyor. Filmin en büyük özelliği ise sessiz olmasıdır.