Bayram öncesi trafiğin artması ile kaza haberinde de artış meydana geldi. Isparta ve Çorum’da meydana gelen kazalarda toplam 10 kişi hayatını kaybetti.
Isparta’da iki aracın kafa kafaya çarpmışa sonucu 6 kişi hayatını kaybetti.Olay Isparta karayolu bahtiyar yerleşim alanı yakınlarında meydana geldi.42 VA 696 Plakalı araç sürücüsü Mevlüt Taştek’in, eğirdir istikametine gitmekte olan 32 EL 172 Plakalı Transit sürücüsü Celal Demirtaş’ın kullandığı araç ile kafa kafaya çarpışması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti.Kazada 42 VA 696 Plakalı araç içerisinde bulunan Mevlüt Taştekin, Etem Ali Kuzucuk olay yerinde hayatını kaybederken, Fadime Demiralay, Tolga Demiralay, Betül Demiralay ise kaldırıldığı yalvaç ilçesi devlet hastanesinde hayatını kaybetti. 32 EL 172 Plakalı Transit sürücüsü Celal Demirtaş ise Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Demirtaşı sıkıştırıldığı araçtan 1 saat çıkarmak için uğraştı.Tüm Müdahalelere rağmen Demirtaş hayatını kaybetti. Polis ise olayla ilgili soruşturma başlattı

ÇORUM’DA KAZA: 4 ÖLÜ, 1 YARALI
Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasından aynı aileden 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, kaza, Sungurlu-Delice karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Bursa’dan Samsun’a bayram tatilini geçirmek için giden Ramazan Korkut (36) yönetimindeki 16 P 3090 plakalı otomobil, sabah saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan menfeze uçtu. Meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü Ramazan Korkut ile otomobilde yolcu olarak bulunan Şehri Korkut (80), Hatice Korkut (37) ve Salih Mert Korkut (12) olay yerinde hayatını kaybederken, Sefa Korkut (7) yaralandı. Durumu ağır olan Sefa Korkut ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne burada yapılan ilk müdahalenin ardından da Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay yerinde hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.