Genç Twitter Fenomeni Hayri Sönmez kimdir? Adını sosyal medya dünyasında sıkça bahsettiren ve özellikle adını Twitter’da duymaya alışık olduğumuz Hayri Sönmez, 20 Nisan 1996 tarihinde İzmir’in Konak ilçesinde dünyaya geldi. Okul hayatına İzmir Konak İsmetpaşa İlköğretim Okulunda başlayan Hayri Sönmez, Lise hayatını İzmir’in en çağdaş ve modern liselerinde birinde, İzmir Özel Amerikan Koleji Lisesinde lise hayatını tamamlayan Hayri Sönmez, üniversite hayatında İstanbul’a yerleşip İstanbul Bilim Üniversitesinde üniversite hayatını başarıyla tamamladı.

Hayri Sönmez’in sosyal medya ile tanışması henüz lise çağlarında başladı. O zamanın popüler uygulaması olan Twitter ile tanınmaya başlayan Hayri Sönmez, daha o yaşlarda kendisinden sıkça bahsettirmeye ve tanınmaya başladı. O yıllarda henüz yeni yeni oturan sosyal medya ile tanışan Hayri Sönmez, kendinden ne kadar bahsettirse de ilk okul arkadaşları tarafından da yardımseverliği ile ön plana çıkıyordu. Daha sonra ise Twitter dünyasına atılan Genç Fenomen Hayri Sönmez, twitter dünyasının gündemine taht kurdu ve krallığını ilan etmiş durumda.

Genç Fenomen Hayri Sönmez sadece sosyal medya yönünde değil aynı zamanda gerçek hayatında da oldukça başarılı. İthalat ve ihracat ile uğraşan Hayri Sönmez yaklaşık 2 senedir yazılım ile içli dışlı olduğunu belirtiyor. Ayrıca genç fenomen Hayri Sönmez, sosyalliği ile de akıllarda iz bırakmış durumda. İlköğretim ve Lise hayatında Futbol ve Müzik ile ilgilenen Hayri Sönmez, lise yıllarında okulun müzik kulübünde oldukça iyi işler başarmış ve o yıllarda kendinden bahsettirmiş. Futbol ve Müzik dışında doğa severliği ile ön plana çıkan Hayri Sönmez, yaptığı ağaç dikme etkinlikleri ile de çevresinden ve sosyal medyadan oldukça büyük takdirler almıştır.

Şuan İzmir’de hayatına devam eden Hayri Sönmez, çevresine olan bağlılığı ve yardımseverliği ile hala sosyal medya kullanıcılarının ve gerçek hayatında ki çevresinin takdirini kazanmaya devam ediyor.