Otelimiz, en iyi Kapadokya otelleri arasında yerini almakla birlikte müşterilerine büyük olanaklar sağlamaktadır. Göre harabelerinin yanında konumlanan otelimiz sayesinde müşteri otele döndüğünde kendini ayrıcalıklı hissedecektir. Odaların hepsinin konsepti birbirinden farklı ve tamamen Kapadokya'yı yansıtan biçimde dekore edilmiştir. Çatı katı odaları samimi bir ortam düşünülerek tasarlanmış en fazla tercih edilen odalardandır. Otelimizin konumu herkes tarafından oldukça kolay bulunabilecek oldukça merkezi bir yerdedir. Otelin konumundan dolayı şehri gezmek isteyenlere büyük avantaj sağlamaktadır. Otelimiz güvenli turizm sertifikasına sahip olduğu için son derece güvenilirdir. Web sitemizde detaylı bilgilere erişmek mümkündür. Ayrıca video kayıtlarla otelin odaları gezdirilmektedir. Bu müşterinin aklındaki sorulara cevap bulabilmesi adına önemlidir. Yabancı müşteriler için yabancı dil alternatifinin bulunması web sitesinin kullanışlılığını göstermektedir. Kapadokya otelleri balayı için en fazla tercih edilen otellerdendir. Bunun nedeni şehrin romantik bir mimarisinin olmasıdır. Otelimiz balayı çiftlerine özel olarak romantik ve gösterişli odalar hazırlamaktadır. 

Hill Hotel'in Sunmuş Olduğu Ayrıcalıklar

En iyi Kapadokya otelleri arasında yer alan otelimiz, gerek konumu gerekse müşterilerine sunmuş olduğu ayrıcalıklar ile oldukça fazla tercih edilmektedir. Müşterilerine sağlamış olduğu konfor ve ayrıcalıkların sayısı oldukça fazladır. Gelen müşterilerine SPA keyfi, kadın müşteriler için güzellik salonu, yılın hangi mevsiminde olursa olsun havuz keyfi ve spor salonu ile hizmet vermektedir. Tüm bu ayrıcalıklar müşterilerine ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu ayrıcalıklar sayesinde balayı çiftleri tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Böylece Kapadokya en iyi balayı otelleri arasında yerini almayı başarmıştır. Bu ayrıcalıklardan yararlanmak isteyen kişiler için web sitemiz son derece kullanışlı olacaktır. Otel ile ilgili bütün bilgiler, ayrıcalıklar ve aktiviteler ile ilgili bütün bilgilere kısa bir sürede ve kolayca web sitemizden ulaşılması mümkündür. Ayrıca rezervasyon işlemi için de web sitesi kullanılabilir. 

Hill Hotel ve Müşteri Memnuniyeti 

Kapadokya otelleri içerisinde yerini alan ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren otelimiz her yıl yüzlerce kişiyi ağırlamaktadır. Otelimiz de hizmet kalitesi son derece yüksek olup gelen müşterilerin en iyi şekilde ağırlanması hedeflenmektedir. Güler yüzlü personel ile müşteri kendini evinde hissetmektedir. 

Hill Hotel Paket Seçenekleri

Hill hotel olarak gerek balayı çiftlerine gerek özel gün kutlamak isteyen çiftlere gerekse turistik seyahat düşünenlere özel birbirinden farklı paketler mevcuttur. Farklı paketler oluşturmadaki amaç ise her bütçeyi düşünmektir. Doğum günü, yıldönümü, evlilik teklifi gibi özel günler için özel paketler bulunmaktadır. Bu paketlerin içerisinde hamam, sauna, SPA ve odanın özel olarak güllerle hazırlanması gibi hizmetler bulunmaktadır. Eğer sürpriz yapılmak isteniyorsa bu paketlerden yararlanmak faydalı olacaktır. Ayrıca toplu bir paket almanın maliyeti içerikleri göz önüne alındığında daha uygun olacaktır. Otelimizin en iyi Kapadokya otelleri arasında üst sıralarda yer almasının bir diğer nedeni de avantajlı paketler bulundurmasıdır. 

Hill Hotel Paket Ücretleri 

Kapadokya otelleri içerisinde yer alan otelimiz paket ücretlerini oluştururken bazı kriterleri göz önüne almaktadır. Bu kriterler; yılın hangi dönemi hizmet alınmak istediği, o dönemdeki yoğunluk ve otelde kaç gün kalınacağıdır. Ancak bir paket satın almak yalnızca oda satın almaya göre daha avantajlı olacaktır. Çünkü paketin içerisinde birden fazla hizmet bulunmaktadır. Bu hizmetler içerisinde; hamam, sauna ve spa yer almaktadır. Otelimiz birden fazla paket seçeneği ile her bütçeye uygun paketler hazırlamaktadır. Bu nedenle oldukça uygun paketlerimiz mevcuttur.