Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan Sanayi Sitesi’nde meydana gelen olayda bir kişi silahla vurularak yaralanırken, olayı gerçekleştiren şahıs ise kaçtı.

İzmit Sanayi Sitesi'nde meydana gelen olayda bir kişi silahla vurularak yaralandı. Alınan bilgiye göre, İzmit Sanayi Sitesi 7. Blok No 7 adresinde bulunan Marmara Oto elektrik isimli iş yerinde meydana gelen olayda iş yeri sahibi Şakir Bozkurt, iş yerine gelen Şenol Ç. (37) isimli şahısla tartışmaya başladı. İddiaya göre aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle tartışan şahıslardan Şenol Ç. üzerindeki silahla Şakir Bozkurt’u sol bacağından yaraladı. Olay sonrası Şakir Bozkurt kanlar içinde yerde kalırken, Şenol Ç. ise kaçtı.

Yaralanan Şakir Bozkurt, olay yerinden sivil bir araca alınarak Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hafif yaralanan Bozkurt’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri detaylı incelemelerde bulundu. Şenol Ç.’nin İzmit Barlar Sokağı’nda bulunan bir barda işletmecilik yaptığı ve daha önce polise mukavemet iddiasıyla gözaltına alınarak serbest bırakıldığı öğrenildi. Polis ekipleri, Şenol Ç.’nin yakalanması için çalışma başlattı.