Ölüdeniz Jandarma Komutanlığı ekipleri, ünlü markaların taklitlerinin satıldığı yönünde gelen bir ihbarı değerlendirerek, Ölüdeniz beldesinde toplam 18 ayrı iş yerine baskın düzenledi. Baskın sırasında bin 230 parça taklit ürüne el konuldu.

Edinilen bilgilere göre, Ölüdeniz Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Ölüdeniz ve Hisarönü’nde imitasyon (taklit) ürünlerin bulunduğu iddia edilen 18 iş yerine eş zamanlı baskın düzenledi.

Jandarma ekipleri, ünlü markaların taklitlerinin satıldığı yönünde gelen bir ihbar üzerine Ölüdeniz ve Hisarönü’nde giyim eşyası satan 18 ayrı mağazaya eş zamanlı olarak baskın düzenledi. Jandarma, bu iş yerlerinin 12 tanesinde ünlü markaların taklitlerinin olduğu pantolon, kapri, gömlek ve tişört gibi bin 230 parça giyim eşyasına el koyarak, yasal işlem uyguladı. 12 ayrı iş yerinde ele geçirilen ünlü markaların taklidi olan bin 230 parça giyim eşyası jandarma ekipleri tarafından tek tek toplanarak, imha edilmek üzere jandarma otosuna yüklenip, Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı’na götürüldü. Taklit ürün sattığı için tutanak tutulan bu 12 iş yeri için, ünlü marka firmaları tarafından da dava açılacağı öğrenildi.