Kadıköy’de toptan telefon satışı yapan bir firmanın bürosunu basan grup, 1 şahsı silahla vurarak yaraladı, 1 kişiyi ise darp etti.

Olay, saat 15.30 sıralarında Kurbağalı Dere Caddesi 37 numaralı binanın birinci katında bulunan iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, toptan telefon satışı yapan Fatih K. ve ağabeyi Fazıl K'ye ait olan ofise gelen 6 kişi kapıyı çaldı. Şahıslar, kapıyı açan Fazıl K'ye saldırdı. Gürültüler üzerine kapıya koşan Fatih K. ile boğuşan şahıslar ile ofis sahipleri arasında kavga çıktı. Kavga sırasında şahıslardan biri, silahını çekerek Fatih K'yi bacağından vurdu. Fatih K kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Kardeşinin yaralı olduğunu gören Fazıl K, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Olay yerine gelen polis ekipleri konuyla ilgili Fazıl K'nin ifadesini aldı. Ofiste incelemelerde bulunan polis ekipleri, saldırganların eşkalini belirlemek için çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Fazıl K, yazılı ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.