Adıyaman’ın Besni ilçesinde kamyonla otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Besni’ye bağlı Yazıbeydilli köyünden Besni istikametine giden Ali S. idaresindeki 01 BD 797 plakalı kamyon, Çomak-Yazıbeydille yol ayrımı yakınlarında e Abdullah Alkayış idaresindeki 02 DZ 653 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan sürücü Abdullah Alkayış (23) ile aynı araçta bulunan Nurey Alkayış (48), Büşra Alkayış (8) ve Kübra Alkayış (9) çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarılarak ambulanslarla Besni Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılardan otomobil içerisinde bulunan ve durumu ağır olan Nurey Alkayış (48) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hafif yaralı olan diğer 3 kişi ise hastanede tedavi altına alındı. Kazayı duyan ailenin yakınları hastaneye akın etti.
Kamyon sürücüsünün kazanın ardından olay yerinden ayrılarak Şambayat Jandarma Karakolu’na giderek teslim olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)