Başkent’te direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, otomobiliyle park halinde bulunan kamyona çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken, 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza gece saatlerinde İstanbul Caddesi’nde meydana geldi. Ahmet Ünver kontrolündeki 07 YFF 89 plakalı otomobil, aşırı hızın da etkisiyle kontrolünü kaybederek, Kazım Karabekir Kavşağı’ndan sonraki tünel çıkışında, yol kenarında park halinde bulunan 06 KA 6349 plakalı kamyona arkadan çarptı. Otomobilin bir kısmı, kamyonun altına girdi. Kazayı gören vatandaşlar polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

Kamyonun altına giren otomobil, sıkıştığı yerden olay yerine gelen vinç yardımıyla çıkarıldı. Kaza sonucu, otomobil sürücüsü Ahmet Ünver hayatını kaybederken, Onur Kurt ve ismi Yavuz olduğu öğrenilen bir kişi, sağlık ekipleri tarafından Ankara Numune Eğitim Araştırma ve Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanelerine götürüldü. Dışkapı Hastanesi’ne kaldırılan Onur Kurt’un sağlık durumunun iyi olduğu, Numune Hastanesi’ne kaldırılan Yavuz isimli kazazedenin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza sonucu hurdaya dönen otomobil, olay yerine gelen çekici tarafından kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.