Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2 ay içerisinde girdikleri 22 iş yerinden çelik kasa çalan hırsızlar, polis ve jandarma ekiplerinin sıkı takibi sonucunda yakalandı. Hırsızlık esnasında kar maskesi takan zanlıları birinin kolundaki dövme ve kullandıkları aracın özellikleri ele verdi.

İnegöl’de son zamanlarda artan kasa hırsızlığı olayları, emniyet ve jandarma ekiplerini harekete geçirdi. Kar maskesi ve eldiven kullanan hırsızlar, 2 ay içerisinde İnegöl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde 16, jandarma sorumluluk bölgesinde ise 6 iş yerinden çelik kasa çalarken, ağır olanların ise kilit bölgelerini kırıp para ve değerli evrakları aldı.

DÖVMESİ ELE VERDİ

Kasa hırsızlığı olaylarının artması üzerine bu konu üzerine yoğunlaşan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile jandarma ekipleri, soyulan bazı iş yerlerindeki güvenlik kameraları görüntülerini titizlikle inceledi. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda hırsızlardan birisinin kolundaki dövme ve kullandıkları özel otomobilin özellikleri dikkat çekti. Yapılan çalışmalar sonucunda kasa hırsızlığını gerçekleştirenlerin Yasin Ş. ile hırsızlık suçundan aranan Fethullah K. olduğu tespit edildi. Bursa’daki ikameti tespit edilen Fethullah K., evinden çıktığı sırada polis tarafından gözaltına alındı. Yasin Ş. ise aynı gün İnegöl’deki ikametinden alınarak polis merkezine götürüldü.

Emniyet ve jandarmadaki sorguları tamamlanan hırsızlık zanlıları adliyeye sevk edildi.