Beyoğlu'nda bir evde iki kişi, tabancayla kafasından vurularak öldürüldü. Olayda öldürülen şahsın kız kardeşi olay yerinde, “Niye onu benden aldın, ben de onun yanına gitmek istiyorum” diyerek sinir krizleri geçirdi. Öldürülen şahısların cenazeleri incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 06.30 sıralarında Beyoğlu Kocatepe Mahallesi Çaylak Sokak'ta bulunan bir binanın 4. katında meydana gelmişti. İddiaya göre, Türmen uyruklu Muret Beşimov (22), kız kardeşi Leyla Beşimov ve arkadaşı Rustem Mattiyev (27) ile birlikte eğlenmek için Beyoğlu’nda bir bara gitti. Burada başka biriyle tanışan şahıslar, iddiaya göre alkol alıp daha sonra Murat Beşimov’un evine gitti. Eve gelen şahıslar burada da alkol alarak, eğlenmeye devam etti.

Bu esnada 3 arkadaşın barda tanıştığı şahıs, iddiaya göre Leyla Beşimov sarkıntı olmaya başladı. Leyla’ya sarkıntı olan şahıs, daha sonra onunla birlikte olmak istediğini söyleyince aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Muret Beşimov, kız kardeşini korumak için eve getirdiği şahısla kavga etmeye başladı. O esnada da Rustem Mattiyev, istifra etmek için lavaboya gitti. Kavganın arbedeye dönüşmesi sonucu 3 şahsın barda tanıştığı şahıs, Leyla Beşimov’un gözü önünde kardeşi Muret’i ve lavabodaki Rustem’i tabancayla başlarına birer kurşun sıkarak öldürdü. Olay sonrası Leyla’nın çığlıklarını duyan alt kattaki komşuları bir anda üst kata çıktı. Üst katta çıkan komşular, iddiaya göre Leyla’nın yarı çıplak olduğunu ve elinde cinayet tabancası olduğunu gördü. Bunun üzerine komşular çığlık atarak sokağa çıktı. Sokakta komşuların çığlıkların duyan mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Muret Besimov ve Rustem Mattiyev’in cansız bedenine ulaştı.

“NİYE ONU BENDEN ALDIN, BEN DE ONUN YANINA GİTMEK İSTİYORUM”

Polis ekiplerinin anonsu üzerine olay yeri inceleme ekipleri cinayetin işlendiği yere geldi. Apartmanın girişini şerit çekerek kapatan polis ekipleri, daha sonra cenazeler üzerinde inceleme yaptı. Bu sırada polis ekipleri tarafından apartmandan çıkartılan Leyla Besimov, polis aracına bindirildi. Daha sonra dışarıya çıkartılan genç kız, kaldırıma oturarak ağlamaya başladı. Hıçkıra hıçkıra ağlayan genç kızın, “Niye onu benden aldın, ben de onun yanına gitmek istiyorum” dediği duyuldu. Genç kız daha sonra tekrar polis aracına bindirildi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından cinayetin gerçekleştiği evde bulunan deliller polis aracına koyuldu. Beyoğlu Emniyet Müdürü Ünal Altıner de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Gerekli tüm incelemelerin ardından cenazeler battaniyeye sarılarak Adli Tıp Kurumu Cenaze aracına koyularak, morga kaldırıldı.

Öldürülen Muret Besimov’un bir kuru temizleme dükkanında çalıştığı, kız kardeşi Leyla Besimov’un da bakıcılık yaptığı öğrenildi. Polisin, olayla ilgili soruşturması devam ediyor.