Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesi Yeniçiftlik beldesinde çalıştığı barda bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Murat Ünsal’ın katil zanlısı arkadaşı jandarma tarafından yakalandı.

Yeniçifitlik beldesindeki Doğanay Sitesi’nin barında dün güvenlik görevlisi tarafından ölü bulunan Murat Ünsal’ın (50) katil zanlısı, 20 gün işe alınan iş arkadaşı Metin G. (25) çıktı. Jandarma ekipleri yaptıkları çalışmalar sonrasında olayda iş yerinde olmayan Metin G.’nin ifadesi almak için site içinde aramış bulamamıştı. Bunun üzerine olayın şüphelisi olarak jandarma tarafından aranan Metin G.’nin İstanbul’da olduğunu tespit eden jandarma ekipleri bu sabah operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonla yakalanan Metin G., suçunu itiraf etti.

Yakalanan zanlı jandarmadaki ifadesinde Murat Ünsal ile işe girdiği gün itibariyle sürekli kavga çıktığını belirterek, “Olay günü yine aramızda tartışma çıktı. Bana küfür etmeye başlayınca bende kendimi tutamadım ve ekmek bıçağını alarak bıçaklamaya başladım. Kendimden geçmiştim sürekli neresine gelirse bıçaklamaya devam ettim. Kendime geldiğimde ise hemen duş kabinlerinin oraya giderek duş aldım ve daha sonrada kaçtım. Pişmanım böyle olmasını istemezdim” dedi.

Metin G. alınan ifadesinin ardından adliyeye getirildi. Basın mensuplarını gören Metin G., araçtan inmek istemedi. Daha sonra yüzünü kapatan zanlı adliyeye girdi. Ölen Murat Ünsal’ın yapılan otopsisinden 37 bıçak darbesi tespit edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Silivri Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.