Adana'da 2 yıl önce adliyeye sevk edilirken polisin elinden kaçıp köprüden atlayarak arkadaşının yardımıyla kaçan şahıs, kendisini kaçıran arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla aranıyor.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 Temmuz 2012 tarihinde uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yakalanan Cihan Ö. (23), polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi. Ancak Cihan Ö. adliyeye getirildiği sırada polisin elinden kaçtı. Cihan Ö. daha sonra Türkkuşu Kavşağı Köprüsü’ne geldiği sırada kendisini yaklaşık 4 metreden aşağıya bıraktı. Bu sırada adliyeye kadar motosikletle gelen arkadaşı Samet Dağoğlu, köprüden atlayan Cihan Ö.’yü alıp olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Bu arada, Erkan Dağoğlu isminde bir şahıs öldürüldü. Ardından Dağoğlu tarafı kavgada yalnız bırakıp Erkan Dağoğlu'nun ölümüne sebep olduğunu ileri sürerek Bayram Gülsüm'ü öldürdü. Bu nedenle Cihan Ö.'yü kaçıran Samet Dağoğlu ile arası bozuldu. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Koruma Amirliği ekipleri de, 4 ay sonra Cihan Ö.’nün Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi’nde bir apartmanda saklandığını tespit etti. Ekipler Cihan Ö.’nün saklandığı eve baskın düzenledi. Burada da 3. kattan atlayıp kaçmak isteyen zanlı, etkisiz hale getirilerek yakalandı. Cihan Ö. tutuklanarak cezaevine konulurken, ancak bir süre sonra Cihan Ö. cezası biterek ceazevinden çıktı. Cezaevinden çıktıktan sonra Samet Dağoğlu ile Cihan Ö. tarafları arasında sürekli kavga çıkmaya başladı. 6 Mart 2014 gecesi ise Cihan Ö. 4 arkadaşıyla birlikte Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde Samet Dağoğlu'nun bulunduğu yere gelerek burada Dağoğlu'na kurşun yağdırdı. Kafasına 5 kurşun isabet eden Dağoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Silahlı kavgada Murat Ö. isimli bir kişi de yakalandı. Polis olayla ilgili İrfan S. isimli bir kişiyi gözaltına alırken olaya karıştığı ileri sürülen Cihan Ö. ile birlikte 5 kişi aranıyor. Cihan Ö. şimdi 2 yıl önce kendisini kaçıran arkadaşını öldürmekten polis tarafından her yerde aranıyor.