Samsun’un Çarşamba ilçesinde kayıp olan Yeni Köseli Mahallesi Muhtarı Ali Kırçiçek (67), kendisine ait fındık tarlasının yanında aracının içinde ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Çarşamba’nın Yeni Köseli Mahallesi Muhtarı Ali Kırçiçek, 12 Ağustos günü (dün) saat 07.00 sıralarında evinden otomobiline yakıt almaya çıkacağını söyleyerek ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Muhtarın ailesi kendisinden uzun süre haber alamayınca, olayı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, jandarma ekipleri ve mahalle sakinleri akşam saatlerine kadar mahallede arama yaptı. Arama çalışmalarından sonuç alınamayınca gece saatlerinde Samsun Büyükşehir İtfaiye, AFAD, YEDAŞ ve İlçe Jandarma ekipleri adeta seferber oldu.
Gece boyu yapılan aramalar da sonuç vermeyince aramaya sabah saatlerinde devam edildi. Muhtar Ali Kırçiçek, sabahın erken saatlerinde damadı tarafından kendi fındık tarlasının yanındaki arazide otomobilin arka koltuğunda ölü olarak bulundu.
Olay yerine çağrılan İlçe Jandarma ekiplerince yapılan incelemelerin ardından muhtarın cansız bedeni Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Gece boyunca yapılan arama çalışmalarında Kırçiçek’e ait cep telefonu sinyalinin Yeşilırmak Nehri civarından geldiği iddia ediliyordu. Öte yandan Muhtar Kırçiçek’in kalp hastası olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)