Ataşehir’de üç aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinde bulunan yağlı boyalar otobana saçılırken, kazada yaralanan vatandaşların da tüm vücudunun boya olduğu görüldü.

Kaza, Ataşehir D-100 Karayolu Tuzcuoğlu alt geçidinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 34 RLY 53 plakalı lüks araç yarış ettiği iddia edilen araçla köprü girişinde çarpıştı. Daha sonra lüks araç hızını alamayarak hemen önlerinde seyreden ve boya yüklü olan 34 UN 2691 plakalı araca da çarptı. Çarpmanın etkisiyle boya yüklü araç savrularak yol kenarında bulunan beton bariyerlere çarptı. Araç içerisindeki yağlı boya bidonları yola saçılarak patladı. Öte yandan yola dökülen boya nedeniyle kayganlaşan yolda başka bir araç ve motosiklet sürücüsü de kazaya karıştı. Diğer sürücüler yaralanmazken 34 RLY 53 plakalı araçta bulunan Ceyhun Çağar ve Derya Zengin yaralandı. Tüm vücutları boya olduğu görülen yaralılar, olay yerine gelen ambulansta Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Öte yandan kaza nedeniyle tek şeritten verilen yol, kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü, “İki araç önümüzde yarışıyordu. Bir anda anlamadık ne olduğunu, bizde kurtulduk ama nasıl kurtulduğumu hala anlayamadım. Her yer boya oldu kaza yapan aracın sahibi de zaten 120 ile gidiyordum dedi” diye konuştu.