Chelsea sezonun geri kalanında kiralık Digne arayışını hızlandırdı , ancak Everton herhangi bir geçici anlaşmayı onaylama konusunda isteksiz; Thomas Tuchel, sakatlanan Ben Chilwell için bir sol bek değiştirme opsiyonu hazırlarken Digne Chelsea'ye transfer oldu. Chelsea'nin önümüzdeki ay AC Milan yıldızı Theo Hernandez için bir anlaşma yapmaya hazır olduğu bildiriliyor. Manchester United, Ocak ayında Wolves yıldızı Ruben Neves için Chelsea ile rekabet etmek zorunda kalacak .

Chelsea, Barcelona'nın bek oyuncusu Sergino Dest için 30 milyon sterlinlik bir hamle düşünüyor. Chelsea patronu Thomas Tuchel , raporlara göre onwin Stamford Bridge'deki Antonio Rudiger'in yerine PSG defans oyuncusu Presnel Kimpembe'yi getirmek istiyor. Chelsea'nin Manchester United'ın eski genç oyuncusu Deji Sotona'yı kapmak istediği bildiriliyor. Mino Raiola, haberlere göre Chelsea'nin hedefi Matthijs de Ligt'in Juventus'tan ayrılmaya açık olduğu yönünde söylentiler olduğunu iddia etti . Real Madrid flop Eden Hazard , karısı beşinci çocuklarını beklediği için Ocak ayında bir hamleyi reddetmeye hazırlanıyor; Hazard , Chelsea'ye dönüşe 'açık' olduğu için Real Madrid geleceğinde dramatik bir U dönüşü yaptı; Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, Real Madrid'in Antonio Rudiger'in peşine düştüğü için öfkeli ve İspanya'daki onwin giriş haberlerine göre Hazard'ı Stamford Bridge'e geri getirmek için herhangi bir potansiyel anlaşmanın fişini çekebilir . Chelsea çıkışıyla bağlantılı en son oyuncular Romelu Lukaku , Chelsea patronu Thomas Tuchel ve yönetmen Marina Granovskaia ile olumlu görüşmelerin ardından bu hafta Chelsea'nin kadrosuna geri dönmeyi umuyor; Lukaku, Tuchel ile yaptığı net konuşmaların ardından Chelsea'de kalacak ve forvet , bu röportajın hata olduğunu kabul ediyor;

Lukaku, bu ayın başlarında bir röportajda Chelsea'deki durumdan "memnun olmadığını" söyledi ve Inter'e dönme ihtimalinden bahsetti; Inter Milan'ın ultraları, Lukaku'ya geçen yaz Chelsea'nin zenginliklerini almak için "kaçtığı" için onu kulüpte geri istemediklerini söyleyen pankartlar açtı. Real Madrid , Paris Saint-Germain , Bayern Münih ve Juventus , Antonio Rudiger'in temsilcileriyle bu ay sözleşme öncesi anlaşma için görüşmelere başladı ; Real Madrid oyuncuları, Rudiger'in Chelsea ile sezon sonunda ücretsiz bir transferle İspanyol kulübüne transfer olacağına ve Stamford Bridge'deki geleceği konusunda onwin üyelik herhangi bir teşvik görmediğine inanıyor ; Chelsea'nin Rudiger'in çevresi tarafından artan bir baskı altına alındığı ve Ocak transfer penceresine girmekle tehdit eden bir sözleşme açığı olduğu bildiriliyor.