Diyarbakır'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden sürücünün kazadan bir kaç saat önce sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden paylaştığı mesaj dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre kaza dün gece geç saatlerde Diyarbakır-Mardin karayolu Üçyol mevkiinde yaşandı. Diyarbakır'dan Bismil istikametine seyir halindeki esnaf İbrahim Özmen (34) direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından aşırı hız dolayısıyla aracın direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirlendi. Kazada hayatını kaybeden İbrahim Özmen'in bir kaç saat öncesinde sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden kaza yapan bir aracın paramparça olan görüntüsünü paylaşarak, ''Kazadan hemen önce ortalama 90 kilometrenin üzerinde giden araç tamamen bölünüp paramparça olmuş. Yerdeki kanlara bakarak az çok tahmin edebilirsiniz içindekilere ne olduğunu. Daha önce çok kez duyduğumuz bir uyarıyı tekrar yapıyorum; lütfen aracınıza güvenmeyin, şoförlüğünüze güvenmeyin. Hız yapmayın, emniyet kemerinizi takın ve arkada oturanlar dahil her yolcuya emniyet kemerini taktırın. Seyir halindeyken dikkatinizi yola ve aynalara verin, cep telefonu teyp gibi şeylerle uğraşmayın, belki de uğraştığınız son şey olabilir ve dikkatli olun" mesajını yazdığı ortaya çıktı.

Yaptığı kazada hayatını kaybeden İbrahim Özmen'in kaza anında emniyet kemerinin de takılı olmadığı belirlendi. Özmen'in bu mesajı yayınladıktan saatler sonra kullandığı araç direksiyon hakimiyetini kaybederek bir ağaç çarptı. Kazada Özmen hayatını kaybetti.