Samsun'da trafik kazasında hayatını kaybeden 7 aylık hamile ebe, ameliyatla karnından alınan ve kurtarılamayan bebeğiyle aynı mezara konuldu.

Kaza, Tekkeköy ilçesi Kirazlık mevkisinde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cemal A. (53) idaresindeki 55 AD 686 plakalı kamyonet, yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen 7 aylık hamile olan 1 çocuk annesi ebe Rukiye Ülkü Kaya'ya (26) çarptı. Kazada ağır yaralanan Rukiye Ülkü Kaya, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Genç kadın ile ameliyatla karnından alınan 7 aylık bebeği yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler.

5 yaşında bir de oğlu olduğu öğrenilen Rukiye Ülkü Kaya'nın cesedi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bebeğiyle birlikte yapılan otopsinin ardından Kavak ilçesinin Bey köyüne götürüldü. Rukiye Ülkü Kaya'nın cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verilirken, Kaya ile 7 aylık bebeği aynı mezara konuldu. Kaza sonrası polis tarafından gözaltına alınan kamyonet sürücüsü Cemal A. ise bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.