Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen bir kişi kendisine iğne yapmayan doktor ile hemşireye saldırdı.

Edinilen bilgilere göre, Çetinapatay Bulvarı üzerinde bulunan özel bir hastaneye 3 gündür iğnesi vurulmak için gelen ve psikolojik tedavi gören Serkan D. (28), akşam saatlerinde de hastanenin acil servisine giderek iğne yaptırmak istedi. Acilde görevli aile hekimi Dr. Nihat Kırtaç’ın (55), hastasına bu iğneyi sürekli olarak kullanamayacağını ve kendisini psikiyatri servisine sevk edeceğini söylemesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sırasında Serkan D. kendisine iğne yapmayan acilde görevli Dr. Kırtaç’ı darp etti. Serkan D. bu sırada araya giren acilde görevli erkek hemşire Birkan Ertürk’e de (19) saldırıda bulundu. Hastane görevlileri Serkan D.’yi sakinleştiremeyince polisi aradılar. Hastaneye gelen polis ekipleri Serkan D.’yi Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdüler.

Özel hastanede görevli Dr. Nihat Kırtaç ile hemşire Birkan Ertürk’te emniyete gelerek Serkan D.’den şikayetçi oldular. İfadesinin alınmasının ardından serbest bırakılan Serkan D. ise kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.