Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm alanlarını mesken tutan uyuşturucu çetelerine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda iç piyasaya sürülmeye hazır uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kentsel dönüşüm için boşaltılan metruk binaların içerisini mesken tutan uyuşturucu çetelerini yakalamak ve uyuşturucuları ele geçirmek amacıyla soruşturma başlattı. Savcılıktan alınan arama ve el koyma izninin ardından harekete geçen ekipler, Tarlabaşı Paşa Bakkal Sokak ile Tatlıses Sokak üzerinde yer alan bazı işyerleri ile metruk binalarda arama yaptı.

UYUŞTURUCULAR ELEKTRİK PANOSUNA GİZLENMİŞ

Yapılan aramalarda iç piyasaya sürülmeye hazır vaziyette çeşitli markalarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Kentsel dönüşüm dolayısıyla boşaltılan ve kullanılamayan binalarda detaylı arama yapan ekipler, elektrik panosunun içerisine gizlenmiş uyuşturucuları ele geçirdi.

Bölgede başlatılan operasyon şu sıralarda sürerken, ele geçirilen uyuşturucu miktarı ve yapılan gözaltılar hakkında henüz bir bilgi verilmedi.