Bursa’da kıskançlık yüzünden sevgilisini öldüren şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi Bursalı Tahir Caddesi’nde meydana geldi. Y.N (35), ile aynı evde kaldığı sevgilisi K.A. (31) kıskançlık yüzünden gece tartışmaya başladı. Birbirlerine hakaret ederek tartıştıkları sırada K.A., yanında bulundurduğu ruhsatsız tabanca ile Y.N'ye ateş ederek, boğazından ağır yaraladı. Duyulan silah sesi üzerine, komşular olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekiplerini çağırdı. Y.N, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla alakalı soruşturmayı derinleştiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evin deposunda ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Ayrıca genç kadın ile zanlı K.A.’nın merkez Osmangazi ilçesi Çarşamba Mahallesi’nde, bir kafe işlettiği ortaya çıktı. Olaydan kısa bir süre sonra K.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

SEVDİĞİNİ FACEBOOK'TA PAYLAŞTI

Öte yandan, ölen genç kadının, Facebook hesabından sevgilisi K.A. ile birlikte çektirdiği fotoğraflar yer aldı. Ölen kadın bu fotoğrafların altında sevgilisine , ‘Bu da benim tek vazgeçilmezim, her şeyim, aşkım, sevgilim, dünyam. Seni seviyorum aşkım’ şeklinde, yazılar paylaştığı görüldü.

Dün gözaltına alınan K.A., ifadesinde, sevgilisi ile tartıştıklarını doğrularken, silahın yanlışlıkla ateş aldığını söyledi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.