Bağcılar’da eşiyle evde kıskançlık yüzünden kavga eden koca, eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü. N.Ç’nin 2 yıl önce eşinden korktuğu için polise giderek koruma talebinde bulunduğu ancak daha sonra pişman olup dilekçesini geri çektiği ortaya çıktı.

Olay, Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi 2/1 sokakta gerçekleşti. İddiaya göre, Ş.Ç. eşi N.Ç. ile evde tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre sonra büyüyerek kavgaya dönüştü. Ş.Ç. evde bulunan bıçakla eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Bu sırada evde bulunan ve olay esnasında uyuyan 11 çocuk çıkan sesler üzerine uyandı ve annelerinin cansız bedeniyle karşılaştı. Zanlı ise olayın hemen ardından evden kaçtı. Evden gelen sesler üzerine çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler talihsiz kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Zanlı Bağcılar Asayiş Büro Ekipleri tarafından kısa bir süre sonra yakalanarak sorgusu için Bağcılar Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Burada ifadesi alınan zanlı ilk ifadesinde cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini belirtti. Bu sırada olay yerine gelen çok sayıda kadın yaşanan cinayeti protesto ederek cenazeyi evden çıkarttı. Bu sırada talihsiz kadının çocukları ise sinir krizi geçirdi. N.Ç.’nin cenazesi inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Hayatını kaybeden N.Ç’nin 2 yıl önce eşinden korktuğu için polise giderek koruma talebinde bulunduğu ancak daha sonra pişman olup dilekçesini geri çektiği ortaya çıktı.