Bunun en önemli sebebi ise ne kadar çok takip edilirler ve içerikleri ne kadar çok beğenilirse hesapları o kadar çok ön plana çıkar ve doğal takipçileri de o kadar artış göstermektedir. Takipçi sayınızın artması kadar beğeni sayınızın artması da büyük önem taşımaktadır. Çünkü kitleler birbirini izlerler. Dolayısıyla takipçi satın aldığınızda doğal takipçi kazanma şansınız da artmaktadır. Beğeni satın aldığınızda ise içeriğiniz ön plana çıkacak ve daha fazla kişi tarafından görünecektir. 

İnstagram ilk yıllarında zamana göre bir sıralama gerçekleştirmekteydi. En yeni içerik en üstte görünmekteydi. Ancak 2018 yılında İnstagram algoritmasını değiştirdi. İnstagram’ın algoritmasını değiştirmesiyle birlikte sıralama biçimi de değişti. Sıralama güncellemesi olarak instagramın dikkat ettiği husus beğeni ve yorum oldu. İçeriğiniz ne kadar fazla beğeni ve yorum aldıysa o kadar fazla gösterilecektir. Durum böyle olunca instagram beğeni satın al işlemi de en fazla yapılan işlemler arasında yerini aldı. Beğeni satın aldıktan sonra içerikleriniz hızlı bir şekilde beğenilmeye başlayacaktır. Beğenme işleminin tamamlanmasıyla birlikte içerikleriniz ön plana çıkmaya başlayacaktır.

Instagram beğeni satın al işlemi için birçok yeni paket bulunmaktadır. Uygun fiyatlı beğeni paketlerinden satın alarak hesabınızın aktifliğinizi artırabilirsiniz. Beğeni işlemi için güvenli bir yol seçmenizde fayda vardır. Güvenilir sitemiz sayesinde hızlı bir şekilde beğeni satın alabilirsiniz. Söz konusu beğeniler farklı kaynaklardan yapılacak olup, instagram algoritmaları bunun bir hile olduğunu anlamayacaktır. Ayrıca beğeni işlemi gerçekleştirirken şifre talep edilmemesi ve hesabınızın açık tutulmasının istenmemesi güvenilir hizmetler arasında yerini almaktadır. 7 / 24 sunulan destek hizmetiyle birlikte bizi tercih ettiğinize pişman olmayacaksınız.