Adana'da bir kız çocuğunu darp edip cep telefonunu gasp ettiği ileri sürülen şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Tamer T. (26) akşam üstü stajdan çıktıktan sonra Emek Mahallesi’ndeki evine dönen İ.İ. (16) isimli kız çocuğunun yanına yaklaştı. Kız çocuğundan cep telefonunu isteyen ancak alamayan Tamer T., "Seni öldürürüm" diye tehdit ederek Döşeme Mahallesi'ne kadar götürdü. Ancak kız çocuğu yine de cep telefonunu vermeyince bu kez kız çocuğunu darp edip cep telefonunu alarak kaçtı. İ.İ. ise koşarak gözyaşları içinde evine geldi. Baba İsmil İ. polisi arayarak olayı haber verdi. Bunun üzerine polis araştırma başlattı.

Olaydan bir gün sonra baba İsmail İ. zanlıyı bularak iki arkadaşıyla birlikte darp etti. Bu sırada polis de olay yerine gelerek gasp şüphelisini ve darp edenleri gözaltına aldı. Baba ve iki arkadaşına adam yaralamaktan işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Emniyette ifadesi alınan Tamer T., kız çocuğunu gasp ettiği iddiasını yalanladı.

Adliyeye sevk edilen şüphelinin daha önceden adam yaralama, uyuşturucu kullanma ve kişi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından kaydı bulunduğu öğrenildi.