Adana'nın Ceyhan ilçesinde, kızını kaçıran kişi ile başlık parası yüzünden tartışan babanın öldürdüğü 4 kişiden 2'sinin cenazesi toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, Ulus Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, temizlik görevlisi olarak çalışan 4 çocuk babası Habip T. (44) ile 3 ay önce kaçan kızı Gülcan T. (28) ve onu kaçıran özel güvenlik görevlisi Mithat Ö. (28) arasında başlık parası yüzünden tartışma çıktı. İddiaya göre, kızı için 20 bin lira başlık parası isteyen ancak Mithat Ö.'nün de kredi çekerek 15 bin lira vermek istemesi üzerine cinnet getiren Habip T., kızını, Mithat Ö.'yü ve kendisini durdurmaya çalışan Zafer Uluarak (50) ile oğlu Hakan Uluarak'ı (26) pompalı tüfekle öldürdü.

Daha sonra aynı silahla boynuna ateş ederek ağır yaralanan Habip T. de, tedavi gördüğü Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Olayda hayatını kaybeden Zafer Uluarak (50) ve oğlu Hakan Uluarak'ın (26) cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından teslim alınarak Ceyhan Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Olayda ölen Mithat Ö.'nün cenazesinin Kozan'da toprağa verileceği, Habip T.'nin cenazesinin ise memleketi Şanlıurfa'ya götürüleceği öğrenildi. Gülcan T.'nin cenazesinin nerede toprağa verileceğine ise ailesinin henüz karar vermediği öğrenildi.