Mersin’in Tarsus ilçesinde adliye önünde kız kaçırma meselesi yüzünden kavga çıktı. Olayda kızın babası hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Alınan bilgiye göre, kız kaçırma olayından dolayı kavgalı olan aileler adliye önünde denk geldi. Kızın babası Sertaç A. (44) ve kardeşi Remzi A. (42) ile kızlarını kaçırdığı iddia edilen aile arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kızı kaçıran taraflar arabalarında bulundurdukları av tüfeği ve silahı alıp karşı tarafa rastgele ateş ettiler. Açılan ateş üzerine adliye içerisine kaçan Sertaç A. ile kardeşi Remzi A. çeşitli yerlerinden yaralandı. Kalp masajı yapılan Sertaç A.’nın kafasından ve yüzünden yara aldığı görüldü. Adliye içerisinden sedye ile çıkarılan Sertaç A. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Başından ve yüzünden ağır yaralanan Sertaç A. ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralı Remzi A.’nın tedavisinin ise devam ettiği
Silahlı karşı taraf ise adliye içerisine girip polise teslim oldu. Olaya karışan ve silahları kullandığı iddia edilen L.T. ve M.R.G. ile birlikte 2 kişi daha gözaltına alındı.
(İHA)