Bursa’da inşaat sektöründe çalışan 45 yaşındaki Cem Erzurum, 10 yaşındaki kızının gözü önünde 6 kişinin saldırısına uğradı. Marketteki olay güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Bursa’da ikamet eden Cem Erzurum, bir süre önce aynı apartmanda oturan karşı komşusu bayan ile üst komşuları arasındaki kavgayı ayırdı. Ancak üst komşuları, tartışmada taraf olduğu gerekçesiyle Cem Erzurum’a tavır aldı. Dün akşam da apartmandan markete inen Cem Erzurum, üst kattaki komşusu ile kapıda karşılaştı. Önce zanlılardan birisi kendisine omuz attı. 10 yaşındaki kızı Cansın ile markete giden Cem Erzurum, tam marketten çıkarken önce 3 kişi kendisine saldırdı ve darp olayı marketin içinde toplam 6 kişinin saldırısıyla devam etti.
Olaya şahitlik eden küçük kız da yere düştü. Yerlerde de tekmelenen bir çocuk babası Cem Erzurum, market çalışanlarının yardımıyla kurtuldu. Erzurum, komşusu olan bu kişilerden şikayetçi oldu. Polis ise güvenlik kamerasına el koyup soruşturma başlattı.
Başından geçenleri İHA’ya anlatan Cem Erzurum, aynı apartmanda oturan kişilerin bir süre önce karşı komşusu olan bayanla kavga ettiğini anlatarak, "Karşı komşum bir bayan. 3 erkek onun üzerine yürüdü. Bunları ayırdım, evlerine indirdim. Bana da küfür etmeye başladılar. Ben davacı oldum. Karşı tarafla barıştıkları için biz de davamızı geri çektik. Olay günü akşam markete inerken bunlardan birisi kızımın yanında bana omuz attı Markete girdim. Toplanmışlar, bana kızımın gözü önünde saldırdılar. Kızımın bir şeyden haberi yok. Vahşeti göreceksiniz. Kızım yerde ezildi. Beni de öldürmek kastıyla 6 kişi darp etti. Markettekiler kurtardı. Yüzümdeki yara izleri kısmen geçti ama çocuğumun psikolojisi düzelmedi. Bu olaydan sonra kimseye hakaret, küfür etmedim. Saldırıda bulunmadım. 6 kişi, kız çocuğumun yanında bana öldüresiye saldırdılar. Herşey kameradan da anlaşılıyor" dedi.
Zanlılardan şikayetçi olan Cem Erzurum, "Hala tacizleri sürüyor. Dün akşam toplanmışlar ellerinde sopalarla. Böyle bir vahşet olamaz. Babalık ve insanlık gururum ayaklar altında. Kızımı babaannesine gönderdim. Hala can güvenliğimiz tehlikede" diye konuştu.
Cem Erzurum’un eşi Yulia Erzurum ise, can güvenliklerinin olmadığını, çok korktuklarını evden dışarıya çıkamadıklarını kaydetti.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis 6 kişinin ifadesine başvurdu. Şüpheliler ifadelerinden sonra serbest bırakıldılar. O anların görüntülerini yeniden izlerken üzüntüsünü dile getiren Cem Erzurum, hukuk mücadelesini sürdüreceğini sözlerine ekledi.
(İHA)