İzmit Yürüyüş Yolu Cumhuriyet Caddesi’nde meydana gelen olayda başından aldığı darbelerle ağır yaralanan 53 yaşındaki Şemsettin Sever, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit Yürüyüş Yolu’nda meydana gelen olayda bir kişi vahşice dövülerek öldürüldü. Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi Ulugazi İlkokulu önünde yerde hareketsiz yatan bir şahsı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri başından aldığı darbe sonucu ağır yaralanan Şemsettin Sever (53) isimli şahsı hemen Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Sever yaşamını yitirdi. Sever’in kafatasında delik olduğu ve yüzü başta olmak üzere çeşitli yerlerinden ağır darbeler aldığı tespit edildi. Otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılan Sever’in darp edilerek bir araçtan aşağıya atılmış ya da olay yerinde darp edilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren zanlı ya da zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.