Adıyaman’da iki komşu arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Olayda yaralanan biri polis 5 kişi kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi Ekipler Amirliği Polis Merkezi yakınlarında Aslan ile Yavuz aileleri daha önce aralarında bulunan bir husumetten dolayı tartıştı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, iki otomobilin camları taş ve sopalarla kırıldı. Olay yerine çok sayıda polis gönderildi. Polis ekiplerinin gözaltına aldığı şahısları polis merkezine götürmek istediği esnada her iki aile bir daha birbirine saldırdı. Saldırıda kullanılan cam bardak, sopa ve taş darbeleri sonucu 4 kişi yaralandı. Polis ekipleri biber gazıyla müdahale ederek tarafları ayırmaya çalıştı.
Müdahale sırasında bazı polis memurları biber gazından etkilenirken, bir polis memuru ise omzuna isabet eden cam parçaları sonucu yaralandı. Yaralı şahıslar olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kavgaya karışan 8 kişi gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)