Konya’nın Beyşehir ilçesinde komşu arasında çıkan tartışma av tüfeğiyle vurulan şahıs hayatını kaybetti.

Olay, Beyşehir’in Karaali Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsa Erdoğmuş (30) aralarında daha önceden husumet bulunan komşusu D.I. ile evinin önünde karşılanınca tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine çıkan kavgada D.I.’nin av tüfeğiyle açtığı ateş sonrası ağır yaralandı. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan İsa Erdoğmuş, özel bir araçla hastaneye götürülmek üzere yola çıkarıldığı sırada yolda karşılaştıkları ambulansa nakledildi. Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İsa Erdoğmuş’un hayati tehlikesinin bulunması üzerine Konya’dan kalkan ve Beyşehir helikopter pistine iniş yapan hava ambulansıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Erdoğmuş, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, cinayetin ardından olayın şüphelisi D.I.‘yi (49) evinde gözaltına aldı. Firari diğer 2 şüpheli M.I. (45) ve İ.I. (26) ise kaçmaya çalışırken Hüyük ilçesinde jandarma ekipleri tarafından iki farklı noktada araç içerisinde yakalandı.

Öldürülen kişi ile komşu olan şüpheliler arasında daha önceden de aralarında husumet bulunduğu öğrenildi. Gözaltındaki 3 şüphelinin jandarmadaki sorgusu sürüyor.