Kocaeli'nin Başiskele ilçesi Seymen mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isteyen 75 yaşındaki Ahmet Gündüz, bir aracın kendine çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi Seymen D-130 karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Gölcük Ferhadiye Köyü’nde ikamet eden Ahmet Gündüz (75), Gölcük Belediyesi’nden kömür yardımı alabilmek için otobüsle Başiskele’ye geldi. Gölcük’e gidebilmek maksadıyla, dolmuşa binmek için Seymen mevkiinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Gündüz, İzmit istikametine gitmekte olan S.B. idaresindeki 16 BY 890 plakalı aracın kendine çarpması sonucu yola fırlayarak ağır yaralandı. Kazayı gören ve o esnada olay yerinden geçmekte olan sağlık ekipleri ağır yaralanan Ahmet Gündüz’e hemen müdahalede bulundu.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa alınarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve tedavi altına alınan Ahmet Gündüz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Gölcük’e bağlı Ferhadiye Köyü’nde ikamet eden evli ve bir çocuk babası olan Ahmet Gündüz’ün cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Kazaya karışan araç sürücüsü S.B. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çiftçilikle uğraşan Gündüz’ün cenazesinin Ferhadiye Köyü'nde toprağa verileceği öğrenildi.