Bursa'nın İnegöl İlçesinde, çoban köpeğinin saldırısı sonucu yaralanan 3 yaşındaki çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Çocuğunun başından bir an olsun ayrılmayan baba Nail Orhan, "Köpek, kızım yanından geçerken yiyeceğini alacağını sandığı için saldırdı” dedi.

Edinilen bilgiye göre olay, İnegöl ilçesine bağlı Kulaca köyünde meydana geldi. Babası ile birlikte kuzuları sevmek için bahçeye çıkan 3 yaşındaki Ebrar Orhan, bir süre sonra eve girmek için yanından geçtiği çoban köpeğinin saldırısına uğradı. Baba Nail Orhan, kanlar içinde gördüğü kızını hemen İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Buradaki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Ebrar Orhan, Plastik Cerrahi Ünitesi'ndeki tetkiklerinin ardından Göz Hastalıkları Servisi’ne yatırıldı. Sol kaşında köpeğin saldırısına bağlı bir yaralanma olduğu ifade edilen çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiği ifade edildi.

Başından geçenleri anlatan 4 çocuk babası Nail Orhan, "Köpek, kızım yanından geçerken kabındaki yiyeceğini kıskandı ve çocuğun bunu alacağını sanarak saldırdı. Çok şükür ciddi bir durum yok. Sadece kaşının üstünde bir yarık oluştu. İki gün içinde taburcu edilmesini bekliyoruz" dedi.