Eskişehir’de aralarında husumet bulunan şahıslar arasında köpeklerinin birbirlerine saldırması yüzünden çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İnönü ilçesi Oklubalı köyü Kaynaklar mevkiinde hayvan otlatma isteyen Sinan Avcı (17) ve babası Hüseyin Avcı (53), 10 gün önce hayvan otlatma meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Abdullah Avcı (46) ile köpeklerinin birbirine saldırması sonucu tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile baba Hüseyin Avcı ile oğlu Sinan Avcı, Abdullah Avcı’yı çoban sopasıyla darp etmeye başladı. Bunun üzerine Abdullah Avcı, yanında bulunan av tüfeği ile baba ve oğluna ateş açtı. Baba ve oğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır şekilde darp edilen Abdullah Avcı, ise cep telefonuyla yakınlarından yardım istedikten sonra 500 metre mesafede bulunan Bilecik-Kütahya karayoluna doğru çıktı. Avcı’nın yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri da yönlendirildi. Bölgeye gelen ekipler, baba ve oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı. Darp edilmesi sonucunda ağır yaralanan Abdullah Avcı ise sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Avcı’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Hüseyin Avcı ve oğlu Sinan Avcı’nın cenazeleri Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla alakalı soruşturma başlatıldı.