Ömür boyu saklayacağınız düğün fotoğraflarınızın minimal, zarif ve samimi olmasını istiyorsanız Kore düğün fotoğrafı çekimi tam size göre!

Alternatif çekimler arayan, yenilikçi çiftlerimiz için dünyada yeni trend olan, Türkiye’de henüz bilinmeyen Kore düğün fotoğrafı çekimi klasik ve abartıdan uzak yapılıyor.

Profesyonel Kore Düğün Fotoğrafı Çekimi

Çekim süresince kendinizi çok rahat hissedeceksiniz ve bunun sonucunda tamamen doğal olduğunuz kareler yakalayacağız. Çekime isterseniz gitarınızla gelin, sahne sizin! Belli kalıpların içerisine girmek yerine kendinizi rahat hissettiğiniz pozları verebilirsiniz!

Fotoğraf çekimini dilerseniz düğün günü veya düğünden ayrı bir gün yapabiliriz. Levent’teki fotoğraf stüdyosunda yapacağımız çekim toplam 2 saat sürecek. Poz konusunda sıkıntı yaşadığınız takdirde profesyonel portre fotoğrafçısı olarak sizi yönlendireceğim.

Kore çekimi öncesinde görüşüp detayları yüz yüze konuşacağız. Fikir alışverişinde bulunup, aklınızdaki tüm soru işaretlerini giderdikten sonra geriye çekim gününü beklemek kalacak. Bu bekleme sürecinde iletişimde kalacağız. Aklınıza yeni fikirler geldiği takdirde kolaylıkla bana danışabilirsiniz.

Çok eğleneceğimiz fotoğraf çekiminiz sona erdikten sonra çekilen tüm ham fotoğrafları yüksek çözünürlüklü olarak teslim edeceğim. Ardından seçtiğiniz 20 fotoğrafa photoshop/retouch işlemi yapıp 5 gün içerisinde son hallerini teslim edeceğim.

Tüm bu işlemlerin sonucunda hem keyifli bir Kore düğün fotoğrafı çekimini ardınızda bırakmış hem de içinizi ısıtan fotoğraflara sahip olmuş olacaksınız.