Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bir kişi, iki aydır eşini ve 18 aylık bebeğini göstermedi iddiasıyla tartıştığı kayınpederine köy meydanında kurşun yağdırdı. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay dün saat 20:00 sıralarında Seydikemer İlçesi Kumluova mahallesinde meydan geldi. İddialara göre Kumluova mahallesinde sera ortakçılığı yapan 23 yaşındaki Kadir Meltem, eşi evi terk etmesini ve kayın pederi Gürol Tüm’ün (42) iki aydır eşini ve 18 aylık bebeğini göstermediğini öne sürerek mahalle meydanında kayınpederini av tüfeği ile vurdu.
Kumluova Mahalle meydanında kayın pederi Gürol Tüm’ün minibüsten indiğini gören Meltem, yanında bulundurduğu av tüfeği ile kayın pederine kurşun yağdırdı. Ağır yaralı olan Tüm, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulans ile Fethiye Özel Letoon Hastanesine kaldırıldı. Tüm, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Fethiye Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından ceset otopsi için Muğla Adli tıp kurumuna gönderildi. Olaydan sonra kaçan Kadir Meltem, cinayet silahıyla birlikte Seydikemer Eşen Karakoluna teslim oldu.
(İHA)