Dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden küçük Azra, gözyaşları arasında toprağa verildi. Azra Kar’ın sınıfında ise büyük bir sessizlik ve yas hakimdi.

Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii önünde kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 11 yaşındaki Azra Kar, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Azra’nın babası tabutun başında gözyaşlarına hakim olamazken, güçlükle ayakta durabildi. Küçük Azra’nın cenazesi, Yeşildirek Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

AZRA'NIN SINIFINDA YAS VARDI

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, dedesiyle birlikte okuldan eve dönerken kamyon altında ezilerek hayatını kaybeden Konuralp İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Azra Kar’ın sınıfında bugün sessizlik hakimdi.

Sınıf arkadaşları, “Arkadaşımız Azra çok iyi bir kızdı, aramıza geç katıldı ama erken ayrıldı. Kısa sürede öğretmenimizin gözüne girmeyi başardı. Çalışkan bir öğrenciydi, onu kaybettiğimiz için hepimiz üzgünüz” dediler.

Sınıf Öğretmeni Ayşe Yaşa ise, “Azra öğrencimiz çok sevilen bir öğrencimizdi. Okulumuza bu yıl gelmesine rağmen kısa sürede bütün arkadaşlarıyla uyum sağladı. Böyle bir kaza sonucu Azra’yı kaybettiğimiz için çok üzgünüz” dedi.