Zeytinburnu’nda 5 çocuk, kendi yaş grubunda 3 çocuğu önce darp etti ardından da harçlıklarını ve cep telefonlarını gasp etti. Küçük gaspçılar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, geçtiğimiz akşam Zeytinburnu Mevlana Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 18 yaşından küçük 5 çocuk cadde üzerinde kendi yaşlarında 3 çocuğu çember içine aldı. Gaspçı çocuklar kaldırım taşında oturan üç çocuğu itip kakmaya başladı. Sırtlarında okul çantası olan çocukların bir süre küçük gaspçılara karşı koymaya çalıştığı görüldü. Küçük gaspçılar darp ettikleri çocukların haçlıklarını ve cep telefonlarını olarak olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine harekete geçen polis, küçük gaspçıları kısa sürede yakaladı. Polis, çocukların üzerinde yapılan aramada gasp ettikleri cep telefonlarını ele geçirdi. Polis yaptığı incelemede çocukların daha önce de yaşlı bir adamı darp edip paralarını gasp ettiği bilgisine ulaştı.

KÜÇÜK GASPÇILAR GÜVENLİK KAMERASINDA
Küçük gaspçıların çocukları darp edip, cep telefonları ile haçlıklarını gasp ettiği olay güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, 18 yaşından küçük 5 çocuk, kaldırım taşında oturan 3 çocuğun yanına geliyor. Gaspçılar, bir süre sırtlarında okul çantası olan çocukları darp ediyor. Küçük gaspçılar daha sonra çocukların cep telefonlarını ve haçlıklarını alıyor. Cep telefonu ve harçlıklar ile yetinmeyen gaspçılar, çocukları bir süre daha darp ediyor.
(İHA)