Küçükçekmece’de bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden 5’i çocuk 6 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Hayatını kaybeden 5 çocuğun üç ayrı aileye mensup oldukları öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Florya Caddesi Çaylak Sokak üzerinde yer alan 4 katlı bir binanın asma katındaki evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken evde yapılan incelemelerde 6 kişinin cesedi bulundu.

ÖLEN ÇOÇUKLAR 3 AYRI AİLENİN MENSUBU

Yapılan ilk incelemelerde hayatını kaybeden kişilerden bir kadının 30-35 yaşlarında olduğu, çocukların ise üç ayrı aileye mensup oldukları belirtildi. Polis ve ilgili savcılığın evde yaptığı incelemelerin ardından cesetler, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Öte yandan acı haberi alan ölen kişilerin yakınları olay yerine akın etti. Çocuklarının öldüğünü haber alan yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Baygınlık geçiren yakınlarına polis ve sağlık ekipleri ile çevredeki komşuları sakinleştirmeye çalıştı.

Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.